top of page
Slotenmaker Jan Minute

JAN MINUTE (AALST): DE SLEUTEL- EN SLOTENMAKER DIE ELK PROBLEEM VERHELPT

Bent u uw sleutel kwijt? Of wilt u zich beter wapenen tegen inbrekers met onze inbraakbeveiliging? Jan Minute in Aalst denkt aan uw veiligheid en is dé sleutel- en slotenmaker die het juiste antwoord vindt op elke vraag.

24h service

Jan Minute: dé slotenmaker in Aalst met een 24/7-service

Ken je Jan Minute in Aalst? Dit familiebedrijf heeft zijn naam niet gestolen. Ze staan als slotenmaker namelijk garant voor een snelle service, à la minute. Precies wat je zoekt als je een slotenmaker in Aalst nodig hebt. Tenslotte komt een probleem met een deurslot altijd ongelegen. Hoe sneller het opgelost is, hoe beter.

Nu meteen een slotenmaker in Aalst nodig?

De troeven van slotenmaker Jan Minute

Slotenmaker Jan Minute weet als geen ander deuren te openen. Om te beginnen staat hun deur altijd voor jou open, figuurlijk dan toch, want ze zijn 24/7 beschikbaar als je jezelf hebt buitengesloten. Een telefoontje met een van de toegewijde medewerkers en je wordt meteen geholpen, tegen een scherpe prijs dan nog!

Of je nu een gewoon slot wilt laten openmaken of een state-of-the-art deurslot, dat maakt geen verschil. Met de juiste apparatuur en een flinke portie handig vakmanschap klaart Jan Minute de klus voor jou.

Een snelle slotenmaker service, zonder schade

Jan Minute heeft als slotenmaker in Aalst bakken ervaring met het openen van deuren. Zonder schade aan uw deur of deurlijsten, uiteraard. Je geniet van een snelle en efficiënte service, met de glimlach. Zij komen ook langs om oude sloten te herstellen of vervangen.

Sloten vervangen in no time

Hebt u een nieuwe woning gekocht, uw sleutel verloren of wilt u overschakelen naar sloten die een extra veiligheid bieden? Jan Minute komt met heel veel plezier uw sloten vervangen! Of het nu gaat om een klassiek deurslot of het vervangen van een cilinderslot, dat is geen probleem!

Buitengesloten, wat nu?

Heeft u uw sleutel vergeten, het slot geforceerd door een verkeerde sleutel te gebruiken of is uw slot zodanig verouderd dat u het niet meer kan gebruiken?

Geen paniek wanneer u zichzelf heeft buitengesloten! Jan Minute in Aalst kent al deze problemen en biedt dan ook een kant-en-klare oplossing aan. Wij zijn 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 bereikbaar om u uit de nood te helpen

Slotenmaker Jan Minute
Deuren
Slotenmaker Jan Minute

Wij bieden een oplossing aan op maat van ieders behoeften en wensen. Zo verhogen we niet alleen uw veiligheid, maar ook uw levenscomfort. Dankzij onze service kunt u écht gerust zijn.

Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op of bel de 24 uren service 0475 65 85 99!

bottom of page