top of page
Slotenmaker Jan Minute

JAN MINUTE (AALST): DE SLEUTEL- EN SLOTENMAKER DIE ELK PROBLEEM VERHELPT

Bent u uw sleutel kwijt? Of wilt u zich beter wapenen tegen inbrekers met onze inbraakbeveiliging? Jan Minute in Aalst denkt aan uw veiligheid en is dé sleutel- en slotenmaker die het juiste antwoord vindt op elke vraag.

24h service

Sleutelmaker Jan Minute:
een dubbel van je sleutel terwijl je wacht

Een sleutelmaker met verstand van sleutels? Reken op de ervaring van Jan Minute in Aalst. Bij Jan Minute maken ze een dubbeltje van je sleutel terwijl je wacht. Laat om het even welk soort sleutel bijmaken bij deze ervaren sleutelmaker in Aalst. Je kan bij Jan Minute terecht voor het dupliceren van klassieke sleutels, maar ook sleutels voor een veiligheidsslot en zelfs autosleutels!

Géén tijdverspilling, géén onaangename verrassingen op het gebied van prijs en kwaliteit. Jan Minute maakt jouw extra sleutel terwijl je wacht, met duurzaam resultaat.

Een reservesleutel laten maken? Jan Minute!

Elke sleutel die een deur (of een slot) opent, kan je bij sleutelmaker Jan Minute in Aalst laten bijmaken. Sleutelmaker Jan Minute is gespecialiseerd in huissleutels, autosleutels met of zonder afstandsbediening, fietssleutels en zelfs brandkastsleutels. Alleen voor een Engelse sleutel zal je worden doorverwezen.

Heb je een dubbel exemplaar van een bestaande sleutel nodig? Reken op de ervaring en expertise van sleutelmaker Jan Minute in Aalst! Spring gerust eens binnen!

Meer weten of snel een extra sleutel laten maken in Aalst? Kom langs!

Sleutels bijmaken Jan Minute Aalst
Slotenmaker Jan Minute
Slotenmaker Jan Minute

Wij bieden een oplossing aan op maat van ieders behoeften en wensen. Zo verhogen we niet alleen uw veiligheid, maar ook uw levenscomfort. Dankzij onze service kunt u écht gerust zijn.

Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op of bel de 24 uren service 0475 65 85 99!

bottom of page